Story

MIJSXMERLIJN is opgericht in 2021 door Like Visser, moeder van Merlijn en Mijs. Met haar jarenlange ervaring in de modewereld en haar grootste inspiratiebron, de geboorte van haar dochter Mijs, heeft ze de stap gezet om het babylabel MIJSXMERLIJN te starten. De strakke minimalistische lijnen in haar ontwerpen, de kleine eigenwijze details maken dat de modellen tijdloos zijn en tegelijkertijd origineel. Het gebruik van katoen gemixt met elastan, zorgt voor een comfortabele pasvorm en gebruik van elk item.

MIJSXMERLIJN heeft een minimalistische uitstraling en zo kan de collectie ook het beste omschreven worden; eenvoud met oog voor detail, comfort en stijl. De collectie van MIJSXMERLIJN bestaat uit een aantal rompers, broekjes en sweatshirts, gecombineerd met enkele jurkjes, maillotjes, mutjes en onesies. Elk item is goed te mixen en matchen, wat zorgt voor een veelzijdig dagelijks gebruik voor iedere gelegenheid.

Speciaal voor de allerkleinste baby’s met een maatje 44 is ook rekening gehouden bij MIJSXMERLIJN, de collectie loopt t/m maat 92. MIJSXMERLIJN is zowel voor baby girls als voor baby boys ontworpen en gemaakt. Met het prachtige kleurgebruik, comfortabele stoffen en de focus op het draagcomfort van baby’s maakt MIJSXMERLIJN onderscheidend en kenmerkend.